fbpx Skip to main content

Bouwbedrijf Groen dé zakelijke bouwpartner

Samen met ondernemers bouwen we aan een mooie toekomst

Bouwbedrijf Groen is al jaren dé bouwpartner voor de zakelijke markt. We spreken de taal van ondernemers, kennen hun wensen en hebben onze werkwijze en aanpak hierop aangepast.

Samen met vaste en projectmatige klanten hebben wij mogen bijdragen aan de toekomst van hun onderneming en mooie projecten. Tegelijkertijd hebben deze samenwerkingen ook ons bedrijf steeds een steviger fundament gegeven. Dat is wat ons aanspreekt aan werken als zakelijk bouwpartner; samen ondernemen.

Want samen sta je sterk. Daarom vinden wij het van belang dat iedere klant kan uitgaan van onze typische werkwijze en beloften. Samen gaan we die klus klaren en genieten van het resultaat!

Onze werkwijze

Bouwen doen we samen. Met zowel toegewijde partners als klanten. Onze werkwijze zorgt er voor dat iedereen optimaal kan bijdragen aan een beter bouwproject.

Samen

Inzet, vakmanschap en gezelligheid dragen eraan bij dat zowel de opdrachtgever als de professionals op de bouwplaats het bouwen leuk vinden.

Direct

Door open te communiceren met zowel de klant als de vakmensen zorgen we er voor dat we elke belofte na komen.

Bewust

Door bewust en betrokken te werken, kunnen we elk project aanzienlijk verbeteren. Zo laten we voor iedereen een goede indruk achter.

Opgeruimd

Door het goed organiseren zorgen we samen voor een veilige en schone bouwplaats, waardoor we het meest efficiënt kunnen werken.

Onze belofte

Bij Bouwbedrijf Groen bouwen we niet duurzaam omwille van de duurzaamheid, maar ten gunste van onze klanten. Wat goed is voor het milieu, hoeft niet nadelig te zijn voor de portemonnee.

1. Bouwt bewust beter

Wij nemen het beste uit de geldende normeringen en brengen het slim in de praktijk.

2. Planing is heilig

Als opdrachtgever wilt uw voorbereidingen treffen voor de verhuizing. Dit kan alleen als afspraken nagekomen worden.

3. Bouwt binnen budget

Wij realiseren dit door uw wensen helder in een uitgewerkte calculatie te krijgen. Ongevraagd meerwerk bestaat voor ons niet.

Een greep uit ons klantenbestand

logo-bouwbedrijf-groen-waternet
logo-bouwbedrijf-groen-intergamma
logo-bouwbedrijf-groen-ezs
logo-bouwbedrijf-groen-noordermeer
logo-bouwbedrijf-groen-microtechniek
logo-bouwbedrijf-groen-fox

Heeft u een project in gedachte en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?