fbpx Skip to main content

Zakelijke bouwdiensten van Bouwbedrijf Groen

Zakelijke bouwdiensten van Bouwbedrijf Groen

Als zakelijk bouwpartner voor bedrijven van en door heel de IJmond maar ook landelijke organisaties, leveren wij verschillende diensten.

In de basis zijn de diensten onder te verdelen in nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Uiteraard zijn deze diensten volledig af te stemmen naar specifieke wensen en opdrachten van de opdrachtgever.

Bovendien krijgen wij steeds meer het verzoek om te verduurzamen, circulair te bouwen en zelfs zijn er bedrijven die zoveel mogelijk willen hergebruiken van de bestaande constructie.

Bouwen doe je samen, dus echt alles is mogelijk binnen ons dienstenaanbod.

Nieuwbouw voor de zakelijke markt

Stel u heeft een mooi stuk braakliggend terrein. Of een stuk grond met een verouderd pand of een pand waarbij verbouwen niet de behoefte kan dekken. Dan is nieuwbouw een mooie optie om uw droom pand of werkplaats te realiseren.

Bouwbedrijf Groen is dé partner voor grootschalige nieuwbouwprojecten voor de zakelijke markt in de IJmond. Omdat we al vele nieuwbouwklussen onder onze naam hebben mogen schrijven, weten wij precies van de hoed en rand.

Ook vinden wij het bij nieuwbouwprojecten van belang dat we van begin tot eind samen werken met de klant. Het liefst zitten we bij de eerste ruwe ideeën al bij u aan tafel en zijn wij het, die op de dag van de ‘grote opening’ de boel nog netjes voor u aan kant maken om vervolgens samen te proosten op een prachtig eindresultaat.

Heeft u een mooi project in gedachten?

Neem contact op

Zakelijk verbouwen met Bouwbedrijf Groen

Soms is een pand, werkplaats of winkel nog prima in de basis, maar verdient het wat liefde en aandacht om weer als nieuw te voelen en volledig te voldoen aan uw wensen. Ook kan het zijn dat u een pand heeft gekocht en het graag naar eigen hand wil maken.

Bij verbouw projecten kijkt Bouwbedrijf Groen samen met de opdrachtgever naar de mogelijkheden, wensen en behoeftes van de klant.

Bovendien begeleiden we de klant ook in het maken van de juiste keuzes. Denk niet alleen aan de indeling of materialen, maar ook aan slimme en duurzame oplossingen, zodat u nog jaren door kunt en ons voorlopig niet opnieuw nodig heeft.

Ongeacht of de verbouwing groot is of minimaal, wij helpen de zakelijke markt tot in detail als het gaat om zakelijke verbouwingen.

Heeft u een mooi project in gedachten?

Neem contact op

Onderhoud en kleine werkzaamheden voor de zakelijke markt

Zon, wind, regen, dagelijks gebruik en tijd. Zo maar wat elementen die de staat van uw pand beïnvloeden. Een bedrijfspand krijgt nu eenmaal wat te voortduren en verdient dus ook het nodige aan tijd en liefde in de vorm onderhoud.

Door de vele bouwprojecten voor de zakelijke markt, is Bouwbedrijf Groen in het effectief en snel onderhouden van bedrijfspanden- en gebouwen.

Dat doen we bovendien discreet, zorgvuldig, transparant en snel. Bovendien zijn wij een kei in plannen, waardoor bij ons afspraak ook echt afspraak is. Dat alles zodat u zo min mogelijk overlast hoeft te ervaren van het onderhoud en kan focussen op ondernemen.

Of het nu gaat om periodiek nalopen en onderhoud of spoedgevallen groot of klein, Bouwbedrijf Groen staat aan uw kant.

Heeft u een mooi project in gedachten?

Neem contact op

Een greep uit ons klantenbestand

logo-bouwbedrijf-groen-carpetright
logo-bouwbedrijf-groen-buko
logo-bouwbedrijf-groen-filippo
logo-bouwbedrijf-groen-prismaat
logo-bouwbedrijf-groen-dimple
logo-bouwbedrijf-groen-yver

Heeft u een project in gedachte en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?