Winnaar sterkste schakel sector bouw

Wat is de sterkste schakel?

Sterkste Schakel Kring Kennemerland verenigt bedrijven in de regio Kennemerland die “Service” en “Klantgerichtheid” in hun DNA hebben. Daarnaast vindt onder de vlag van de Sterkste Schakel jaarlijks de Verkiezing plaats.

De verkiezing geeft de ondernemingen die service en klantgerichtheid haast tot kunst verheven hebben de aandacht die zij verdienen. En dat is niet meer dan terecht. De genomineerde klantgerichte bedrijven leggen een flink traject af: van nominatie tot de Grande Finale.

Het bijzondere van deze verkiezing is dat een bedrijf moet worden voorgedragen om deel te kunnen nemen aan de verkiezing. De nominaties bereiken de jury door voordrachten van de genomineerden van de voorgaande verkiezing, door juryleden en het merendeel door voordrachten vanuit die Publieksprijsverkiezing binnenkomen.

Voor de editie van 2022 waren wij in onze sector genomineerd door meerdere van onze klanten en partners en hebben wij het weten te schoppen tot de Grand Finale. Met gepaste trots durven we wel te zeggen dat wij toen stiekem al geloofden in ons eindoverwinning met award!

Lees het juryrapport

Als winnaar sterkste schakel sector bouw, kun je nooit overdressed zijn!

We hadden op goed gevoel onze smokings al aangetrokken voor de uitreiking, want zoals wij in de familie vaak zeggen: “Je kunt nooit overdressed zijn.”

Tot onze vreugde verraste de jury ons met de Sterkste Schakel in de sector Bouw klein. Wat de jury bijzonder waardeerde, was onze unieke aanpak binnen de bouwsector. Wij doen namelijk niet mee aan aanbestedingen, maar besteden veel tijd aan het opbouwen van persoonlijke relaties met projectontwikkelaars, architecten, installateurs en mogelijke eindgebruikers. We zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om tot een optimaal resultaat te komen voor alle betrokken partijen.

Het voelt geweldig om erkenning te krijgen voor ons werk. De nominatie alleen al, afkomstig van een klant, creëerde een positieve sfeer binnen ons team. En toen kwam de waardering van de jury er nog eens bovenop. Wat voor ons misschien vanzelfsprekend is, blijkt voor anderen toch opmerkelijk te zijn. Dat is een mooie bevestiging van onze aanpak.

Heeft u een project in gedachte en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?