Nieuwbouwproject Woonhuis Bentveld

Huisarts Pim Noordermeer wilde zijn praktijk verhuizen naar een nieuwe locatie in Haarlem maar wel in de buurt van zijn bestaande patiënten.

De huisartsenpraktijk moest een eigen identiteit krijgen met nadruk op het interieur. Daarom werd voor het project een architect ingeschakeld.

Bij de nieuwe buren, een tandartspraktijk, hadden we kort daarvoor een gelijksoortig verbouwing gerealiseerd. Mede dankzij deze enthousiaste opdrachtgevers en onze ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van huisartsenpraktijken was de eerste stap naar de daadwerkelijke verbouwing gezet.

Binnen zeer korte tijd hadden wij de bouwkosten inzichtelijk gemaakt en dat bleek binnen het vooraf gestelde budget te vallen. Onze beproefde werkwijze door vooraf met een vast team van specialisten duidelijke en werkbare afspraken te maken bewees zich weer: noch het budget, noch de planning werd overschreden.

“De samenwerking met bouwbedrijf Groen verliep uitstekend. Ze hebben meegedacht in de praktische uitvoering van het ontwerp. Dit alles met vooraf een duidelijke begroting, welke niet werd overschreden. Tevens alles binnen planning opgeleverd.”
~ Pim Noordermeer – Haarlem

Heeft u een project in gedachte en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?