Healthcenter Weidevennesports

Het eerste contact met Weidevenne Sports bestond uit een e-mailbericht met een verzoek aan ons om op basis van summiere uitgangspunten een prijs voor een nieuwbouw bedrijfspand voor een healthclub uit te brengen.

Nadat we de uitgangspunten hadden uitgewerkt, boden we een compleet pakket voor zowel het ontwerp als de uitvoering. De beleving en het comfort van het centrum moesten in het ontwerp centraal komen te staan. Een andere uitdaging was de ligging van het pand (midden in een woonwijk), waardoor er specifieke geluids- en esthetische eisen aan werden gesteld. Het nieuwe centrum is dankzij harmonieuze samenwerking tussen opdrachtgever, (interieur)architect en een vast team van onderaannemers met succes tot stand gekomen.

“De samenwerking met bouwbedrijf Groen verliep uitstekend. Ze hebben meegedacht in de praktische uitvoering van het ontwerp. Dit alles met vooraf een duidelijke begroting, welke niet werd overschreden. Tevens alles binnen planning opgeleverd. Ik ben uitermate tevreden en krijg louter positieve reacties.”
~ Ab Stam – Purmerend

Heeft u een project in gedachte en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?