Particuliere bouwwerkzaamheden van Bouwbedrijf Groen

Verbouwen is een persoonlijke gebeurtenis.

Bouwbedrijf Groen heeft ook al menig huis in de IJmond mogen verbouwen. Ook het renoveren is ons niet vreemd als dienst voor de particuliere markt. Bovendien hebben wij ook al diverse nieuwbouwprojecten mogen opleveren.

Het leuke aan particuliere projecten is natuurlijk het persoonlijke aspect. Je draagt bij een verbouwing van een huis namelijk vaak bij aan een belangrijke gebeurtenis in het leven van de klant. Zeker als het om grote verbouwingen of nieuwbouw gaat.

Daarom is goede communicatie en een heldere planning van groot belang. De ervaring is vaak net zo belangrijk als het eindresultaat.

Beide verdienen het mooi te zijn!

Nieuwbouw; van perceel tot huis uw droom waarmaken

Voor ons is een nieuwbouwproject een van de mooiste en uitdagende projecten. Als u een kavel heeft en een compleet nieuw huis wilt laten bouwen, dan is dat namelijk iets heel bijzonders voor u en uw gezin.

Het traject duurt bovendien vaak aanzienlijk langer, overleg is er veel vaker en de investering is ook vaak behoorlijk. Hierdoor bouwen wij niet alleen aan een prachtige woning. Ook werken we aan een persoonlijke relatie met de klant.

Een nieuwbouwproject is dan ook niet alleen ingrijpend voor u, maar ook zeker voor ons team. Communicatie en planning zijn bij nieuwbouw dan ook heilig. Alleen door dit goed te stroomlijnen kan het bouwproject snel, effectief én met minimale stress verlopen.

Heeft u een mooi project in gedachten?

Neem contact op

Verbouwingen voor particulieren

Verbouwingen zijn in de huidige huizenmarkt extra populair. We zien bovendien dat verbouwen bij het oversluiten van de hypotheek een verbouwing extra voordelig kan blijken.

Verbouwingen worden dan ook bijna altijd gedaan om meer woonruimte te realiseren, waarbij gelijk de woning gemoderniseerd én verduurzaam wordt. Met een mooie uitbouw wint u meters aan ruimte en kan die droomkeuken komen. Met een flink dakkapel of dakopbouw kan die extra slaapkamer er komen om het blijde nieuws te ontvangen.

Zo maar wat mogelijkheden. Maar wat de reden ook mag zijn, Bouwbedrijf Groen helpt u graag van idee tot oplevering!

Heeft u een mooi project in gedachten?

Neem contact op

Heeft u een project in gedachte en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?