NIEUWBOUW

Bouwbedrijf Groen heeft alles onder één dak. Dat geeft u het gemak dat alle benodigde stappen binnen ons bedrijf gemaakt worden. Wij nemen daardoor zorg uit handen en laten het proces, voor u, zo geruisloos mogelijk verlopen.

gewerkt met:

logo-bouwbedrijf-groen-granuband
logo-bouwbedrijf-groen-buko
logo-bouwbedrijf-groen-filippo
logo-bouwbedrijf-groen-prismaat
logo-bouwbedrijf-groen-dimple
logo-bouwbedrijf-groen-karwei

“Bouwbedrijf Groen heeft onze magazijnen en kantoren in samenwerking met de architect een praktisch, professioneel en eigentijdse uitstraling gegeven. Het meedenken, de welwillendheid , de snelle service en de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft onze samenwerking met de familie Groen tot een succes gemaakt.”

~ Maurice Duijnmeijer, Gejoma te Beverwijk

"Zonder meerkosten heeft Groen het pand extra luchtdicht gebouwd en laten testen met infrarood en blowdoortests. De resultaten waren uitzonderlijk goed en dat merken wij in ons energieverbruik. Groen doet meer dan alleen bouwen en wij hebben echt waar naar ons geld gekregen."

~ Johan Heuverling van HCG te Velsen-Noord

Onze werkwijze

Bouwen doen we samen. Met zowel toegewijde partners als klanten. Onze werkwijze zorgt er voor dat iedereen optimaal kan bijdragen aan een beter bouwproject.

SAMEN

Inzet, vakmanschap en gezelligheid dragen eraan bij dat zowel de opdrachtgever als de professionals op de bouwplaats het bouwen leuk vinden.

DIRECT

Door open te communiceren met zowel de klant als de vakmensen zorgen we er voor dat we elke belofte na komen.

BEWUST

Door bewust en betrokken te werken, kunnen we elk project aanzienlijk verbeteren. Zo laten we voor iedereen een goede indruk achter.

OPGERUIMD

Door het goed organiseren zorgen we samen voor een veilige en schone bouwplaats, waardoor we het meest efficiënt kunnen werken.