ONDERHOUD

Voor zowel de retailsector als voor het MKB is Bouwbedrijf Groen de partij voor uw dagelijks of planmatig onderhoud. Onze klantenkring is positief bekend met onze werkwijze dat simpelweg een mailtje of belletje voldoende is om het werk gedaan te krijgen.

Onderhoudsprojecten

Een aantal van onze klanten waar we trots op zijn.

logo-bouwbedrijf-groen-yver
logo-bouwbedrijf-groen-carpetright
logo-bouwbedrijf-groen-intergamma
logo-bouwbedrijf-groen-waternet
logo-bouwbedrijf-groen-anwb
logo-bouwbedrijf-groen-vivazorggroep
logo-bouwbedrijf-groen-ziengs
logo-bouwbedrijf-groen-fox
logo-bouwbedrijf-groen-granuband

"We komen allemaal wel eens in een soort van paniek situatie terecht dat er direct handige jongens moeten komen helpen. Dat is hoe ik Bouwbedrijf Groen ken. Simpelweg een mailtje of telefoontje en alles wordt geregeld. Wanneer de rust dan weer is weder gekeerd ontvangen we altijd een terugkoppeling met eventueel advies."

~ Mark de Groot, Carpetright

Onze werkwijze

Bouwen doen we samen. Met zowel toegewijde partners als klanten. Onze werkwijze zorgt er voor dat iedereen optimaal kan bijdragen aan een beter bouwproject.

SAMEN

Inzet, vakmanschap en gezelligheid dragen eraan bij dat zowel de opdrachtgever als de professionals op de bouwplaats het bouwen leuk vinden.

DIRECT

Door open te communiceren met zowel de klant als de vakmensen zorgen we er voor dat we elke belofte na komen.

BEWUST

Door bewust en betrokken te werken, kunnen we elk project aanzienlijk verbeteren. Zo laten we voor iedereen een goede indruk achter.

OPGERUIMD

Door het goed organiseren zorgen we samen voor een veilige en schone bouwplaats, waardoor we het meest efficiënt kunnen werken.