Familie Vreeken, Aalsmeer

Familie Vreeken, Aalsmeer Achtergevel Aanleveren materialen

NIEUWBOUW WONING

Voor Familie Vreeken, Aalsmeer

Nieuwbouw woNING

Adres: Machineweg, Aalsmeer

De nieuwbouw van het woonhuis van de familie Vreeken in Aalsmeer was een opdracht die we kregen via een architect met wie we eerder hadden samengewerkt. De familie Vreeken had het resultaat daarvan gezien en gehoord dat de samenwerking zo prettig was verlopen. Daardoor bestond er vanaf het eerste moment wederzijds vertrouwen.
Uitgangspunt was het opgegeven budget. Toen de prijs in eerste instantie iets hoger uitviel, hebben we in overleg met de familie een kleinere kelder in het ontwerp opgenomen. Daarna zijn we pas gaan bouwen. Mede door onze persoonlijke aanpak en begeleiding hebben we de familie Vreeken blij kunnen maken met een verrassend ruim huis!

 

Bouwt Bewust Beter Project

Recent Posts