Nieuwbouw bedrijfspand AGC

nieuwbouw bedrijfspand AGC - Beverwijk -Noord Holland nieuwbouw bedrijfspand AGC - bouwrijp maken nieuwbouw bedrijfspand AGC - fundering maken nieuwbouw bedrijfspand AGC - staalconstructie nieuwbouw bedrijfspand AGC - dakbeplating nieuwbouw bedrijfspand AGC - Isovlas elementen nieuwbouw bedrijfspand AGC - gevelbekleding nieuwbouw bedrijfspand AGC - bovenloopkraan

Nieuwbouw bedrijfspand AGC

 

BEWUST BETER BOUWEN

Bouwt Bewust Beter betekent voor ons betrokkenheid vanaf het begin. In het geval van het bedrijfspand voor AGC, leverancier op het gebied van beglazing en schildersbenodigdheden, stonden de huurprijs en de benodigde oppervlakte van kantoor en bedrijfshal vast. Ook de locatie van deze hoofdvestiging stond vast: dat moest Beverwijk zijn. Op dat moment waren wij in Beverwijk bezig met de herontwikkeling van een voormalig industrielocatie en konden wij al snel in de behoefte van AGC voorzien door het ontwerpen, bouwen en verhuren van een op maat gemaakt gebouw.


Een bedrijfspand klaar voor de toekomst
Wat dit project mede zo bijzonder maakte is dat we samen met externe investeerder het plan hebben ontwikkeld. Als projectontwikkelaar weten wij als geen ander dat een nieuw bedrijfspand klaar moet zijn voor de toekomst. Ook over 10 of 15 jaar moet het bedrijfspand goed verhuurbaar zijn en niet technisch of economisch verouderd zijn.

Een ander bijzonder aspect is de korte doorlooptijd. Van aanvraag bouwvergunning tot bedrijfsklare oplevering bedroeg slechts 9 maanden.


Bij de uitwerking van het bouwplan hebben we gezocht naar meerwaarde van het bedrijfspand binnen de gestelde huurprijs. In het bedrijfspand van AGC zijn we op zoek gegaan naar een duurzame schil. Dit hebben wij gevonden in een hoge luchtdichtheid, hogere isolatiewaarde dan de gestelde eis, keuze in duurzaam materiaalgebruik en ruimte voor eventuele personeelsuitbreiding.


Pilotproject Isovlas
In samenwerking met Isovlas, leverancier van duurzame bouwisolatie, is van AGC een pilotproject gemaakt. Als eerste bouwer hebben wij Isovlas houtskeletbouw elementen toegepast in plaats van de bekende traditionele stalen gevelbeplating. Als gevelafwerking is gekozen voor een (duurzame) houten gevelbekleding gecombineerd met een golfbeplating en veel glas (daglicht).

 

Bouwt Bewust Beter Project

Recent Posts