Nieuwbouw bedrijfshal

http://www.bouwbedrijfgroen.nl/bouwt/nieuwbouw-bedrijfshal/nieuwbouw-bouwmarkt-karwei-beverwijk-noord-holland/ http://www.bouwbedrijfgroen.nl/bouwt/nieuwbouw-bedrijfshal/nieuwbouw-bedrijfshal-astron-buko-beverwijk-noord-holland/

Bedrijfshallen

Een nieuwbouw bedrijfshal: systeem- of traditionele bouw
Wie een nieuwe bedrijfshal wil, kan kiezen uit ‘traditionele bouw’ of systeembouw. Een klant die met ons voor een traditionele bouwwijze in zee gaat, kan kiezen uit verschillende bouwmaterialen, opties en ontwerpen. In het geval van systeembouw kunnen we snel, flexibel en tegen een gunstige prijs een bedrijfshal of bedrijfspand opleveren doordat we dealer zijn van het merk Astron. Het spreekt vanzelf dat we ook het in- en exterieur kunnen uitwerken. Bouwbedrijf Groen bouwt een nieuwbouw bedrijfshal volgens het Bouwt Bewust Beter Stappenplan.Dit is een stappenplan dat door Bouwbedrijf Groen zelf is ontwikkeld om het proces van onder andere het bouwen van nieuwe bedrijfshallen in goede banen te leiden. Dit komt tot uiting in alles wat we doen, van het eerste gesprek met de klant tot de oplevering van het project.


Een bestaande hal aanpassen
Ook voor een nieuw bedrijfsinterieur, een verbouwing of een renovatie van een bedrijfshal of bedrijfspand weten klanten ons te vinden. We zijn altijd in voor een vrijblijvende kennismaking.

Recent Posts