Tandartspraktijk Vet & de Ponti

tandartspraktijk-haarlem- nieuwbouw 1 tandartspraktijk-haarlem-nieuwbouw 2 tandartspraktijk-haarlem-nieuwbouw 4 tandartspraktijk-haarlem-nieuwbouw 3 tandartspraktijk-haarlem-nieuwbouw 5 tandartspraktijk-haarlem-verbouw 4 tandartspraktijk-haarlem-verbouw 2 Tandartspraktijk-haarlem-verbouw 1

Verbouw tandartspraktijk

tandartspraktijk Vet & de Ponti

Tandartsen Marieke de Ponti en Julia Vet wilde hun tandartspraktijk verhuizen naar een nieuwe locatie in Haarlem. Zij hadden een duidelijk beeld van het concept en budget en hadden alles laten uitwerken door Sonja Zwerver van Bureau voor Binnen. Binnen zeer korte tijd hadden wij de bouwkosten inzichtelijk gemaakt en kwam het bedrag overeen met het vooraf gestelde budget. Doordat wij werken met een vaste team van onderaannemers welke allemaal ervaring hebben met tandartspraktijken konden wij een heldere en korte planning opstellen. Hierdoor wisten Julia en Marieke precies waar zij aan toe waren.

Bewust beter bouwen

Marieke en Julia wilden hun tandartspraktijk een eigen identiteit geven waardoor er naast de vele techniek ook veel nadruk werd gelegd op het interieur. Vooraf waren het concept en budget duidelijk gesteld en was het zoeken naar een aannemer waarin zij vertrouwen hadden. Via een relatie kwamen wij al snel ter sprake aangezien wij ruim ervaring hebben met het bouwen en verbouwen van tandartspraktijken. Onze werkwijze door vooraf met een vast team van specialisten duidelijke en werkbare afspraken te maken paste hier goed in. Ook wist onze klant waar zij aan toe waren door de strakke maar wel realistische planning.

 

Bouwt Bewust Beter Project

Recent Posts