Huisartsenpraktijk Noordermeer

huisartsenpraktijk haarlem nieuwbouw 06 huisartsenpraktijk haarlem verbouw 07 huisartsenpraktijk haarlem verbouw 05 huisartsenpraktijk haarlem nieuwbouw 02 huisartsenpraktijk haarlem nieuwbouw 03 huisartspraktijk haarlem nieuwbouw 01 huisartspraktijk haarlem nieuwbouw 04 huisartsenpraktijk haarlem afbouw 08

Verbouw huisartsenpraktijk

huisartsenpraktijk Noordermeer

Huisarts Pim Noordermeer wilde zijn praktijk verhuizen naar een nieuwe locatie in Haarlem maar wel in de buurt van zijn bestaande patiënten. De huisartsenpraktijk moest een eigen identiteit krijgen met nadruk op het interieur. Daarom werd voor het project een architect ingeschakeld.

Bewust beter bouwen

Bij de nieuwe buren, een tandartspraktijk, hadden we kort daarvoor binnen budget en planning een soortgelijke verbouwing gerealiseerd. Mede dankzij deze enthousiaste opdrachtgevers en onze ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van huisartsenpraktijken was de eerste stap naar de daadwerkelijke verbouwing gezet.
Binnen zeer korte tijd hadden wij de bouwkosten inzichtelijk gemaakt en dat bleek binnen het vooraf gestelde budget te vallen. Onze beproefde werkwijze door vooraf met een vast team van specialisten duidelijke en werkbare afspraken te maken bewees zich weer: noch het budget, noch de planning werd overschreden. 

Bouwt Bewust Beter Project

Recent Posts