bouwt

http://www.bouwbedrijfgroen.nl/bouwt/voor-bedrijven/ http://www.bouwbedrijfgroen.nl/bouwt/voor-particulieren/ http://www.bouwbedrijfgroen.nl/bouwt/voor-retail/

Alles onder één dak

Traditioneel vakmanschap
Bouwbedrijf Groen is, met zijn ruim 50 jaar ervaring, een traditioneel bouwbedrijf. We beheersen ons ambacht tot in de puntjes, van het maken van een fundering tot het aanbrengen van de laatste aftimmerlat. We staan graag met onze voeten in de klei. Bouwen is onze core business.


Tekenen, rekenen, regelen
Maar we zijn ook méér dan een traditioneel bouwbedrijf. We hebben alles onder één dak: productie, uitvoering en coördinatie. In ons kantoor aan de Wijkermeerweg in Beverwijk tekenen, rekenen we en regelen we. Dat is niet alleen handig om snel op klantwensen in te spelen, maar ook om als spil samen met uiteenlopende partijen complexe, kwalitatief hoogstaande projecten tot een goed einde te brengen.


Toegewijde partners
Want hoeveel we ook zelf doen, bouwen doe je niet alleen. We werken samen met vakbekwame, gecertificeerde en toegewijde onderaannemers en leveranciers van bijvoorbeeld installaties, sanitair en bestrating. Die selecteren we zorgvuldig en vragen we zich elk project opnieuw te bewijzen. We verwachten van hen dezelfde bewuste werkhouding en dezelfde aandacht voor het werk, de omgeving en de kwaliteit als die van ons. Ze onderschrijven van harte onze Bouwt Bewust Beter-gedachte.


Op tijd en binnen budget
Door onze gedegen voorbereiding, ons intensieve contact met de klant en onze spilfunctie is de bouwtijd van onze projecten relatief kort. Daarbij tornen we uiteraard niet aan de van tevoren overeengekomen prijs. Kom daar vandaag de dag nog maar eens om in de bouw.

Lees meer over onze aanpak.

Recent Posts